BEMUTATKOZÓ / DESPRE NOI - reida home
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

BEMUTATKOZÓ / DESPRE NOI

A reida története 2014 novemberében indult, amikor részben barátaim biztatására, részben pedig kíváncsiságból úgy döntöttem, hogy megmutatom mivel foglalkozom csendes estéken, vagy olyan időszakokban, amikor rendezvényszervezői mivoltomból adódóan ötletelnem, terveznem kell. A reida egy kettős alkotási folyamat, és egyfajta meditáció.

Image 8

Fotó: Mihály László

Első termékeim nem előre kigondolt koncepció alapján születtek, hanem egy mondhatni véletlenből. Egy rosszul sikerült, kenderfonalból horgolt szőnyeg adta az ötletet az alaptechnikára, valamint a felhasznált alapanyagokra (kender, pamut) vonatkozóan. A technikát alapvetően a ciklikusság jellemzi, ami az én értelmezésemben mindannak a tanulási folyamatnak a megjelenítése, ami talán nem csak az én életem jellemzi. A körkörösség emellett a harmóniát is jelöli, ugyanakkor számomra az elégedettségből származó jól létnek is a szimbóluma.

A reida termékek elkészítésekor a mindennapokban használt lakberendezési tárgyaktól, a gyermekjátékokon át az ünnepi díszekig igyekszem odafigyelni minden apró részletre, mert hiszem, hogy a törődés egy tárgyon keresztül is átadható. Termékeim által szeretném felhívni a figyelmet a részletekben rejlő munka és az erre szánt energia és idő fontosságára és értelmére, ami – hosszú távon bár –, de meghozza a gyümölcsét.

Termékeimet mindazoknak ajánlom, akik egy-egy berendezési tárgy, dekorelem által megújítanák, otthonosabbá tennék életterüket, egy bújjeljancsival lepnék meg gyermeküket, esetleg jó illatot árasztó díszekkel, csengettyűs fényfüzérrel öltöztetnék fel az idén a karácsonyfát.

Vas Réka

készítő

......................................................................................................................................................................................................................................

Povestea reida a început în noiembrie 2014, când atât datorită încurajării prietenilor, cât și din curiozitate am decis să vă arăt cu ce mă ocup eu în serile libere, sau în perioade în care, datorită profesiei mele de organizator de evenimente, trebuia să fiu creativă, astfel reida este un proces de creație dublu precum și un fel de meditație.

Image 4

Foto: John Tollefsen


Primele produse realizate de mine nu au luat naștere în urma unui concept bine gândit dinainte, ci mai degrabă din întâmplare. Ideea tehnicii de bază și a materiilor utilizate (cânepă, bumbac) mi-a fost dată de un covor croșetat din fir de cânepă. Tehnica se caracterizează în principal prin ciclicitate, ceea ce în concepția mea este vizualizarea acelui proces de învățare, care caracterizează atât viața mea cât și a multor altora. Ciclicitatea totodată reprezintă și armonia, respectiv simbolizează după părerea mea și bunăstarea rezultată din mulțumire.

În realizarea produselor reida, începând de la obiecte pentru amenajări interioare, jucării pentru copii până la decorațiuni de sărbători, încerc să fiu foarte atentă la toate micile detalii, pentru că sunt convinsă, că atenția poate fi transmisă inclusiv prin obiecte. Prin produsele mele doresc să atrag atenția asupra importanței muncii în detaliu și a energiei pe care această activitate necesită, care – chiar dacă pe termen lung – aduce roade.

Recomand produsele mele tuturor celor care doresc să reînnoiască, amenajeze locuința lor cu ajutorul unor obiecte decorative, care și-ar surprinde copii cu un Bújjeljancsi, eventual elemente de decor odorizante sau care plănuiesc să împodobească pomul de Crăciun cu ghirlande cu clopoței.

Vas Réka

creator

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás